Bästatester

Ankarsrum köksmaskin

Ankarsrum köksmaskin

Är du en av dem som trivs extra bra i köket? Vare sig det är för att laga dagens middag, eller för att baka bullar och kakor? Då har du säkert övervägt en köksmaskin, om du inte redan har en. Det finns få saker som är mer praktiska än en köksmaskin och med en Ankarsrum får du en modell som kommer med en hel del extrautrustning, så att du kan både blanda, hacka, skära, vispa och knåda. Och allt sker med en och samma maskin. Perfekt, eller hur?

Det finns en hel del köksmaskiner på marknaden och vissa är bättre än andra. Här kommer Ankarsrum in i kategorin “bättre”. Ankarsrum är en erkänd köksmaskin som är känd för sin stabila utrustning och goda kvalitet. Här får du en köksmaskin som du kan ha i många år framöver.

Trendig och stilfull

En Ankarsrum köksmaskin finns i flera färger så att du får en som passar just ditt kök. Den har dessutom en trendig och stilfull design så att den utan problem kan stå framme på köksbänken. Då slipper du flytta runt på den, eller dra in och ut den ur skåpen. Du sparar både tid och kraft, samtidigt som den ser fantastisk ut på bänken.

Kraftfull motor och lång garanti

Ankarsrum kommer med 7 års garanti och det är inte utan anledning denna maskin har vunnit flera tester. Den har en stark motor som kan knåda hela 5 kg deg i en omgång. Dessutom kan den knåda, pressa, vispa och mosa, helt utan problem. Motorn på Ankarsrum är kraftfull och på hela 1500 watt. Dessutom kommer den med en rymlig 7 liters bakbunke.

Köksmaskinen är designad för att hantera små och stora uppgifter så att blandningen blir jämn och degarna fasta och fina. Du kan själv bestämma hastigheten och du behöver inte oroa dig för kapaciteten, för denna skönhet står stadigt som ett berg på köksbänken.

Brett utbud av tillbehör

AKM 6230 levereras med ett brett urval av tillbehör som degkrokar, blandningsverktyg och vispar. Detta möjliggör utförandet av olika uppgifter, från att baka bröd till att vispa grädde. Du kan också mala kött och göra pasta. Detta är den enda köksmaskin du behöver.

Ankarsrum har även degvals, degskrapa och degkniv, samt dubbelvispar, jäsningslock och mördegvispar. Med allt tillbehör som finns tillgängligt kan du både vispa grädde, mala kött, göra pasta, smoothies och knåda stora jästdegar.

Värd varenda krona

Ankarsrum är tillverkad i solida material så att du kan räkna med att ha den under många år framöver. Den levereras med en rostfri stålskål, dubbel visp och en plastskål på 3,5 liter. AKM 6230 kostar en slant, men den är faktiskt värd det när du tänker på hållbarhet och kapacitet.

Klarar alla uppgifter

Ankarsrum Assistent AKM 6230 är en kraftfull och mångsidig köksmaskin designad för att enkelt hantera olika uppgifter. Denna modell är känd för sin unika rörelse och höga kvalitet, och den har blivit en favorit i köket bland hobbybagare, matentusiaster och professionella kockar. Den är utrustad med en kraftfull motor som klarar av tunga degar och krävande recept. Det gör den idealisk för bakning, knådning och annan matlagning.

Ankarsrums köksmaskin är en långsiktig investering. Inte sällan går faktiskt dessa maskiner vidare i arv, just på grund av deras extremt höga kvalitet. Dessutom kommer den med 7 års garanti, vilket säger en hel del.

Lätt att använda

AKM 6230 har en stilfull och funktionell design som gör den trevlig att se på och enkel att använda. Maskinen har en stor kapacitet, vilket gör den lämplig för både stora och små portioner. Den finns också i flera färger så att du kan välja den som passar bäst på ditt kök.

Du behöver varken vara expert i köket eller tekniskt kunnig för att kunna njuta av denna smarta och eleganta köksmaskin. Enkel användarinstruktion medföljer, vilket kan vara praktiskt att använda de första gångerna du ska omvandla köksmaskinen från en degblandare till en pastamaskin och köttkvarn.

Finns i flera färger.
Kan få anpassat tillbehör
Kraftfull motor
Unik rörelse för jämn konsistens
Stilfull design
Lätt att använda
Har flera hastigheter
Ljudlös
7 års garanti
Blandar degar upp till 5 kg
Kostsam, men värt det