Bästatester

Sennheiser Hörlurar – Perfekt ljud för dig på språng

Sennheiser Hörlurar – Perfekt ljud för dig på språng

Oavsett om du är på språng, hemma eller på jobbet, är hörlurar en oumbärlig följeslagare för musikälskare, podcast-entusiaster och för dig som uppskattar en bra ljudbok. Dessa magiska enheter har förmågan att ta oss till vår egen värld där vi kan njuta av fantastisk musik, en bra bok eller en spännande historia. Bra hörlurar är perfekta för dig som är på språng eller som gillar att träna.

Bra ljud – var som helst

Hörlurar ger oss friheten att lyssna på musik, podcaster eller ljudböcker när som helst och var som helst. Oavsett om vi är ute på en löprunda i parken, på väg till jobbet med bussen eller bara slappar hemma i soffan kan vi få tillgång till våra favoritprogram utan att störa andra eller bli störda av omgivningen.

Fantastisk teknologi för bästa ljudupplevelse

Med ständigt förbättrad teknologi blir hörlurar allt bättre på att leverera kristallklart ljud och djup, fyllig bas. Några av de senaste modellerna kommer också med avancerade funktioner som adaptiv brusreducering, vilket låter dig njuta av musiken utan att bli störd av omgivningen.

Sennheiser-Fantastiskt ljud i trådlösa hörlurar

Det är inte utan anledning som Sennheiser är så välrenommerade när det gäller ljud och design. De har vunnit flera tester och är utan tvekan ett föredraget varumärke för många som älskar bra ljud i öronen. Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless är inget undantag och är exklusiva, trådlösa hörlurar med fantastisk ljudkvalitet. Här får du både komfort och brusreducering med en batteritid på hela 60 timmar!

Många bra funktioner

Hörlurarna från Sennheiser har en stilren design och är utrustade med touch-kontroll och smart start/stopp. Trots det fantastiska ljudet för de bästa musikupplevelserna har dessa hörlurar också en anmärkningsvärt bra samtalskvalitet. Hörlurarna levereras också med en app som du kan använda när det passar dig.

Automatisk anpassning till omgivningen

Ljudet i hörlurarna kommer från vinklade 42 mm drivare och ger en av de bästa hi-fi-kvaliteterna på marknaden. De har dynamisk bas, en unik design och härligt ljud. Brusreduceringen anpassar sig automatiskt till omgivningen så att du får lika bra ljud både när du tränar och när du åker spårvagnen. Imponerande är att till och med vinden automatiskt dämpas. Dagarna när det susade i öronen och det var omöjligt att höra favoritmusiken medan du gick ut en blåsig dag är äntligen över.

När du byter från tåg eller spårvagn och går in på kontoret kommer hörlurarna automatiskt att förstå att det finns förändringar i omgivningen och anpassa sig till miljön helt på egen hand. På så sätt får du en optimal brusreducering utan att du hela tiden behöver justera inställningarna.

Prata och lyssna – allt i en enhet

Du kanske förväntar dig att dina telefonsamtal blir kraftigt försämrade eftersom ljudupplevelsen är så bra? Då har du faktiskt fel. Dina samtal går igenom med kristallklart ljud och här får du hela 8 inbyggda mikrofoner, samt digital brusreducering och justerbar sidoton.

Bekväma på öronen

Är du en av dem som har använt hörlurar, men som inte tyckte det var så roligt eftersom du fick ont i öronen, eller tyckte det blev lite fuktigt och obekvämt? Då är dessa hörlurar för dig. De sitter perfekt på öronen, är gjorda av konstläder som gör dem mjuka och bekväma. De kommer i flera färger, samt med tillbehör som hårt transportskal, laddningskabel, minikabel och flygadapter ingår.

Lång batteritid och smarta lösningar

Dessa hörlurar från Sennheiser levereras med hela 60 timmars batteritid. Men om du skulle bli utan batteri kan du ansluta dem till din telefon med den medföljande kabeln. De laddas fullt på bara två timmar och om du har bråttom kan du glädja dig åt att du får fyra timmars speltid på bara fem minuters snabbladdning. Hörlurarna ser också till att du kan titta på film och video synkroniserat med Bluetooth.

Så otroligt smart

Sennheiser-hörlurarna slås automatiskt på när du fäller ut dem. Om du hänger dem runt halsen stannar musiken eller ljudboken tills du sätter dem på huvudet igen. Otroligt praktiskt eftersom du slipper slå av och på dem eller leta efter telefonen för att pausa musiken medan du ger ett meddelande eller måste lyssna på ett viktigt meddelande. När du fäller ihop dem stänger de av sig och stoppar det du lyssnar på. Men det bästa är att de kommer att börja igen precis där du slutade, även efter flera dagar.

Sennheiser levereras med en egen kontrollapp och den ger flera bra möjligheter att anpassa hörlurarna. Den har både Sound Check och Sound Personalization, samt tonkontroll så att du kan spara dina egna ljudinställningar.

Finns det bättre hörlurar? Vi har svårt att tro det, för med dessa kommer du garanterat att bli nöjd!