Bästatester

Stanley Tumbler

Denna vill alla ha nu!

Tumblers har blivit allt mer populära som ett praktiskt och bärbart alternativ för att njuta av drycker när man är på språng. Oavsett om du är en kaffeentusiast, te-älskare eller bara vill ha en pålitlig dryckesmugg, har tumblern visat sig vara den perfekta koppen för arbete, träning eller för att säkerställa tillräckligt med vätskeintag under dagen. Den tumblern som sticker ut mest på listan är självklart Stanley-tumblern.

Vad är en Tumbler?

En tumbler är en stor enhet och är en blandning mellan en dryckeskopp och en termos. Den är designad för att hålla varma drycker varma och kalla drycker kalla under längre perioder. Den skiljer sig från vanliga koppar genom att ha dubbla väggar isolerade med vakuum, vilket hjälper till att behålla temperaturen på innehållet längre. Dessutom är den av betydande storlek så att du har tillgång till mycket dryck, faktiskt över en liter. Tumblern kommer vanligtvis också med ett lock för att förhindra spill och för att hålla temperaturen ännu bättre.

Material och design

Tumblrar finns i ett brett utbud av material och färger, och de bästa är tillverkade av rostfritt stål. Du kan också få tumblrar i glas och plast, men de behåller inte värmen på samma sätt som en tumbler i rostfritt stål gör. Rostfritt stål är populärt eftersom det har en fantastisk förmåga att behålla temperaturen under lång tid. När det gäller design har många tumblrar ett färgglatt utseende och ett bra handtag, vilket gör dem lätta att hålla oavsett var och när du använder dem. De kommer också med lock som du kan dricka från, eller med sugrör.

Stanley tumbler

Stanley tumbler til trening

Det är inte utan anledning som Stanley Tumbler är en av de mest populära sakerna just nu. Den sprider sig som en löpeld genom sociala medier, och om du inte har levt under en sten har du säkert hört talas om den. Det här är tumblern som alla pratar om. Med sin stora volym på 1,18 liter håller den kalla drycker kalla i upp till 2 dygn om du lägger till isbitar, och varma drycker håller sig varma i hela 24 timmar, det kan knappt bli bättre än så!

Du kan ta med dig en Stanley tumbler till träningen, till jobbet, på resan, i bilen, ja, nästan överallt och när som helst. Den kommer med både sugrör och drickpip, och om du tar ut sugröret blir den helt tät så att du kan ha den i väskan, påsen eller ryggsäcken utan att den läcker.

Amerikanskt ursprung

Stanley är amerikansk och såg dagens ljus redan år 1913 och har sedan dess producerat de populära gröna termosarna som du garanterat har sett vid något tillfälle. En tumbler är en vidareutveckling av den populära termosen så att den har blivit ännu mer användbar för dig som är mycket på språng och inte bara vandrar i skog och mark.

En tumbler är i grund och botten beskrivningen av ett cocktailglas som används för stora kalla drinkar utan fot och med sugrör. Och så har denna dryckeskopp fått namnet tumbler även om den är avsevärt större än ett cocktailglas.

Stanley – den äkta tumblern

Stanley-tumblern är stor men ändå otroligt praktisk. Den håller kalla drycker kalla och varma drycker varma under hela dagen. Du kan ta med den överallt och om du tar ut sugröret är den helt tät. Den stora handtaget på Stanley-tumblern gör den lätt att hålla och ta med sig.

Stanley-tumblern är den ursprungliga tumblern, men det finns många kopior därute, och det kan vara bra att veta att inte alla har lika bra kvalitet. Stanley-tumblern är rostfri och kan diskas i diskmaskin.

Fördelen med en Stanley-tumbler

Stanley tumbler

Stanley-tumblere är tillverkade av rostfritt stål och är mycket hållbara. Det är inte mycket du behöver göra för att den ska hålla i många år framöver. Det finns faktiskt en historia på sociala medier där en bil började brinna och brann upp, och det enda som var helt oskadat var Stanley-tumblern som stod i hållaren i bilen. Faktum är att det också fanns isbitar kvar i tumblern! Det är nästan inte möjligt med en tydligare kvalitetsstämpel.

Genom att använda en Stanley-tumbler kan du minska behovet av engångskoppar och bidra till att minska avfall och plastförbrukning. Tumblrar är också bärbara och enkla att ta med sig när du är på språng, vare sig det är till jobbet, skolan eller utomhusaktiviteter. På så sätt har du alltid tillgång till tillräckligt med dryck, och det borde därför inte längre vara en utmaning att få i sig tillräckligt med vätska under dagen.

Användningsområden för Stanley-tumbler

Stanley tumbler i flere farger

Du kan ta med dig din favorittdryck i en Stanley-tumbler och vara helt säker på att den håller sig varm eller kall. Den håller kaffe, te och kakao varm i hela ett dygn, och juice, saft, vatten och smoothies kalla i upp till elva timmar eller hela två dygn om du lägger till isbitar.

Det är inte utan anledning som tumblern har blivit oumbärlig för många. Med sin förmåga att hålla drycker varma eller kalla under längre tid, samt dess hållbarhet och praktiska design, är tumblern ett idealiskt val för alla som är på språng. Oavsett om du vill njuta av en varm kopp kaffe på väg till jobbet eller hålla vattnet kallt under ett träningspass, är tumblern det perfekta tillbehöret.


Snygg design
Kommer i flera färger
Håller kall dryck kall i minst 11 timmar
Håller varm dryck varm i 24 timmar
Praktiskt handtag
Tillverkad i rostfritt stål
Rostar inte
Läcker inte
Kan diskas i diskmaskin
Den kostar några kronor, men är väl värt det