Bästatester

Sage Super- den bästa blender

Sage Super – den bästa blender

En mixer har för många blivit ett ovärderligt verktyg i köket. Med en mixer kan du blanda, göra puré eller krossa olika maträtter och drycker. Mixer består huvudsakligen av en motorbas, en behållare och en uppsättning roterande blad som är placerade i botten av behållaren. När mixern är påslagen roterar bladen snabbt för att blanda eller krossa innehållet i behållaren. Det finns mixrar i olika modeller och prisklasser och det kan kännas svårt att hitta den mixer som passar perfekt för dig. I vår bäst i test-mixer var det Sage Super som gick ut som testvinnare, och det finns många anledningar till det.

Precis som namnet antyder är Sage Super verkligen en supermixer. Den har en elegant design och kraftfull motor. Även om den kostar några kronor är den verkligen värd det. Den krossar is och skär frysta bär och grönsaker utan problem. Samtidigt kan den blanda varma ingredienser utan att du behöver oroa dig för om den klarar av värmen. Med Sage Super blir det extra enkelt att laga olika maträtter helt från grunden. Med den kan du enkelt blanda alla ingredienser, varma eller kalla, utan problem.

Detta bör du tänka på när du väljer mixer

När du väljer en mixer finns det flera viktiga funktioner att tänka på. Såsom motorstyrka, kvalitet på bladen och kapacitet är bra att kolla på. Dessutom är många intresserade av storlek och design eftersom de oftast placeras på köksbänken.

Motorstyrka

Motorns styrka, mätt i watt eller hästkrafter, bestämmer mixerns förmåga att hantera tuffa ingredienser. För dagligt bruk kan en mixer med 500-700 watt vara tillräcklig, medan högpresterande mixrar kan ha motorer på 1000 watt eller mer.

Bladkvaliten

Bladen bör vara tillverkade av rostfritt stål för hållbarhet och effektiv skärning. Vissa mixrar har avtagbara blad som gör rengöringen enklare.

Behållare

Behållaren kan vara tillverkad av glas, plast eller tritan. Glas är tungt men drar inte åt sig fläckar eller lukt. Plast är lätt men kan repas och absorbera lukt över tid. Tritan är en hållbar, BPA-fri plast som kombinerar fördelarna med både glas och plast.

Kapacitet

Tänk på hur mycket du vanligtvis lagar åt gången. Större hushåll kan dra nytta av mixrar med större behållare, medan enskilda personer kanske föredrar en mindre, personlig mixer.

Kontroller och inställningar

Vissa mixrar har enkla, manuella inställningar, medan andra erbjuder förinställda program för specifika uppgifter som smoothies, iskrossning eller puréer. Variabel hastighetskontroll ger dig större flexibilitet och precision.

Rengöring

Mixrar med avtagbara delar är enklare att rengöra. Vissa modeller har också självrengörande funktioner som sparar tid och kraft.

Vad gör Sage Blender Super Q så speciell?

Vill du ta din matlagning till en ny nivå? Då är Sage Blender Super den perfekta mixern för dig. Denna kraftfulla och mångsidiga mixer är designad för att ge professionella resultat hemma i ditt kök, utan att du behöver vara en proffs.

Sage Super har en kraftfull motor på 1500 watt och kan blanda allt från smoothies och is till soppor och nötsmör med lätthet. Den krossar också frysta bär och is utan att bladen tar skada av det.

Den intuitiva SmartSpeed™-kontrollen ger dig precis kontroll över hastigheten så att du kan uppnå perfekta resultat för alla recept. Mixern har 12 förinställda program för smoothies, iskrossning, soppor, nötsmör, rengöring och manuell pulsering.

Sage Super är utrustad med höghastighetsblad och en behållare med handtag och “näbb” som gör det enkelt att hälla innehållet i skålar och glas. Den är också designad för att skära upp alla ingredienser i hälften så stora bitar som traditionella mixrar.

Vad kan du laga med Sage Blender Super Q?

Det finns en hel del du kan laga med en Sage Super Q mixer. Gör läckra och näringsrika smoothies med färsk frukt, grönsaker, yoghurt och is. Skapa perfekta drinkar med krossad is för att hålla dig sval på varma dagar.

Mixern är perfekt för att göra krämiga soppor och soppor med grova ingredienser. Gör ditt eget läckra och hälsosamma nötsmör med dina favoritfrön, eller krossa nötter till kakor och sallader. Mixern är också idealisk för att göra dipp, såser och dressingar. Du kan också göra dina egna marinader för att ge ditt kött en extra smakrik smak.

Så använder du Sage Super mixer

Sage Super är enkel att använda och levereras med ett unikt One Touch-program. Den har flera program och funktioner som gör det så enkelt som möjligt för dig att göra precis det du vill ha. Super har 12 olika hastigheter, kan krossa både is och nötter. Allt du behöver göra är att sätta på locket och trycka på önskat program. Det blir inte enklare än så. Kom ihåg att rengöra din mixer regelbundet så att den håller sig så länge som möjligt.

Börja med en låg hastighet och öka gradvis för att undvika överbelastning av motorn och för att säkerställa en jämn blandning. Undvik att fylla behållaren tilltoppen, eftersom detta kan leda till läckage och minska mixerns effektivitet. För att undvika att matrester torkar och blir svåra att ta bort, skölj behållaren och bladen omedelbart efter användning.

Många mixrar har självrengörande funktioner där du bara behöver tillsätta vatten och lite diskmedel, och sedan köra mixern i några sekunder. Se till att alla packningar och tätningar är i gott skick för att förhindra läckage och säkerställa optimal prestanda.

Sage Blender Super Q är mer än bara en mixer. Det är ett verktyg som kan inspirera dig att skapa nya och läckra rätter. Med sin kraftfulla motor, smarta funktioner och användarvänlighet är Sage Blender Super Q det perfekta valet för alla som vill ta sin matlagning till en ny nivå.

Modern design
12 hastigheter
Användarvänlig
krossar glas och frysta bä
One-Touch program
Kärl med handtag och “näbb”
Tål varma och kalla ingredienser
Behållare med mätenhet
Kostar mycket