Bästatester

Kenwood köksmaskin

Spara tid och energi med rätt köksmaskin

Oavsett om du är en passionerad hemmakock eller bara vill laga mat på ett enklare sätt kan det vara en game changer att investera i rätt köksmaskin. Med en köksmaskin kan du spara tid och ändå laga delikata rätter med minimal ansträngning.

Det finns en mängd olika köksmaskiner att välja mellan och vilken som passar dig bäst beror bland annat på hur ofta du bakar och lagar mat, samt hur mycket plats du har. För att få den bästa överblicken över de bästa modellerna på marknaden bör du ta en titt på bäst i test köksmaskin. Det ger dig en bra översikt över vilken köksmaskin som passar bäst för dina behov.

En köksmaskin är, som namnet antyder, den ultimata hjälparen i köket. De kommer med tillbehör som vispar, degkrokar och blandarskålar, vilket gör den perfekt för allt från bakning till matlagning. Oavsett om du gör deg till bröd eller kakor, eller vispar grädde till dessert, gör köksmaskinen allt till en lek.

Kenwood köksmaskin

Kenwood titanium er en kjøkkenmaskin produsert av Kenwood som er en kjent produsent av kjøkkenapparater og du får den blant annet hos Bakern og kokken. Kenwood titanium har en kraftig motor som gir tilstrekkelig kraft til å håndtere ulike oppgaver i kjøkkenet.

Snygg design

Kenwood är känt för att tillverka robusta köksmaskiner. Den har en stabil konstruktion som bidrar till att undvika vibrationer under användning. Kenwood titanium har en stilren design i metallfärg och passar in i de flesta kök. En stor fördel med denna köksmaskin, förutom att den kommer med inbyggd våg, är att alla lösa delar kan diskas i diskmaskinen utan att de skadas.

Inbyggd vikt för bästa resultat

För att få det bästa bakresultatet är det avgörande med en bra vikt, och med denna köksmaskin från Kenwood kan du glädja dig åt att den har en inbyggd vikt. Här kan du blanda och väga direkt i skålen. Genialt för dig som älskar att baka med perfekt resultat.

Kenwood titanium levereras med en unik Lightlift-funktion som gör det superenkelt att tillsätta flera ingredienser i skålen. Allt du behöver göra är att trycka på utlösningsknappen på toppen av huvudet och skjuta in dem. Minimal ansträngning, men enorma resultat.

Smart anpassning

Kenwood titanium är utrustad med en smart motor som anpassar sig efter allt du tillverkar. På så sätt säkerställer du perfekta degar och andra bakverk. Maskinen har hela 1200 W och hanterar tunga degar med lätthet så att du inte behöver använda mer tid och kraft än nödvändigt.

Den enda köksmaskinen du behöver

Kenwood titanium kommer med ett brett urval av tillbehör såsom degkrok, K-vispar, visp, skydd och gräddvispar, vilket gör den mångsidig och lämplig för olika uppgifter och till den enda köksmaskin du behöver. Den har ett utbud på hela 25 olika tillbehör som du kan ansluta. På så sätt kan du använda din köksmaskin för att blanda, skära, riva, mixa, mala och självklart göra hälsosamma och läckra smoothies.

Kenwood köksmaskin är en praktisk maskin som passar in i de flesta kök och med en stilren design gör den sig också bra på köksbänken.

Flera hastighetsinställningar och kontroller

Kenwood har flera hastighetsinställningar och kontroller, så att du kan anpassa hastigheten efter behov. Detta är särskilt användbart när du arbetar med olika typer av degar eller ingredienser som kräver olika behandling.

Med den elektroniska hastighetsknappen kan du också gradvis öka hastigheten tills du når den önskade hastigheten. Då undviker du spill samtidigt som du får exakt rätt konsistens.

Underhåll och rengöring

När du väljer en köksmaskin bör den, förutom att ha bra funktioner, också vara lätt att rengöra och underhålla. Kenwood köksmaskin har avtagbara delar som kan diskas i diskmaskinen, vilket gör att du slipper onödigt krångel

Bra kvalitet och hållbarhet

När du investerar i en köksmaskin bör du välja en av god kvalitet. Kenwood-maskinen har 4,5 stjärnor och är ett erkänt varumärke som funnits i många år, och det är inte ovanligt att den håller sig i många år framöver. En bra köksmaskin bör ha en robust konstruktion och slitstarka material för att klara av belastningen.

Se fram emot att utforska alla kulinariska möjligheter som öppnar sig för dig med en köksmaskin. Välj en som passar in i ditt kök både när det gäller design och funktioner.


Kompakt design
Tillgänglig i olika färger
Passar både stora och små kök
Kraftfull motor
1200 Watt
Levereras med Kenwood-app
Alla lösa delar kan diskas i diskmaskin.
Inbyggd vikt
Kommer endast i silverfärg