Bästatester

Lyxig massagestol

Lyxig massagestol

Är du en av dem som uppskattar lite lyx och välbefinnande i vardagen? Då är en massagestol för dig. Kanske har du funderat på hur det är att ha en massagestol? Om det är värt det och om du kommer att använda den? Vi är här för att berätta för dig att en investering i en massagestol är en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv och din hälsa.

En massagestol kan bidra till att minska stress, lindra muskelspänningar och smärta, förbättra blodcirkulationen och förbättra sömnen. Massage kan faktiskt frigöra endorfiner, kroppens eget lyckohormon, vilket i sin tur kan hjälpa till att minska känslan av ångest och stress.

Frågan många undrar över är om en massagestol faktiskt blir använd, och i de flesta fall är svaret ett rungande JA! Regelbunden massage i en massagestol blir snabbt en vana för många och den är perfekt för dig som uppskattar avslappning och välbefinnande hemma.

För att hitta den massagestol som passar dig bäst bör du titta på bäst i test massagestol. Här får du en översikt över några av marknadens bästa massagestolar. Vi har också tittat på toppmodellen från Ogawa Maestro från Iowa. Denna massagestol anses vara flaggskeppet och levereras med en rad funktioner som du kommer att älska, samt en helt unik teknologi som gör den här stolen till en av de allra bästa på marknaden.

Topmodellen med innovativa funktioner

Maestro-massagestolen är utrustad med en mängd unika funktioner som har gjort att den här stolen snabbt har blivit mycket omtyckt. Du kan ha den här stolen hemma eller på kontoret och låta så många som möjligt njuta av den. Den kommer med en pekskärm och ett eget Ai-kontrollsystem. Dessutom är den utrustad med ljus- och musikterapi för förbättrad koncentration och sömn.

Du behöver inte oroa dig för utrymmet med den här massagestolen. Den är designad med zero space och zero gravity som ger en viktlös känsla samtidigt som den tar extremt liten plats. En zero space-stol kan placeras helt intill väggen och du behöver inte flytta den varje gång den ska användas.

Meastro är utvecklad för att simulera mänsklig massage och ger en multisensorisk upplevelse. Massagestolen är också utrustad med härlig värmeterapi och lufttrycksmassage. Den skannar kroppen och ger en skräddarsydd massage. Med den här stolen får du även värmeterapi och fotvalsar, samt 23 olika autoprogram, så att du kan välja exakt det programmet som passar dig bäst.

Maestro har flera funktioner såsom 4D-termovalsar som värms upp till 50 grader på 2,5 minuter, 4D-växellåda som ger en känsla av mänsklig beröring och 3D-benmassage som ger skön massage även till benen och vaderna.

Maestro-massagestolen är också utrustad med röd ljus terapi. Röd ljus terapi har blivit allt mer populärt och det är inte utan anledning. Det sägs att rött ljus hjälper hjärnan att producera melatonin, vilket är kroppens sömnhormon. Röd ljus terapi kan därför bidra till bättre sömn.

Förstår kroppens behov

Maestro har så avancerade AI-processorer att den både ska förstå och reagera på kroppens behov. Processorer analyserar och registrerar kroppens tillstånd och vad den behöver. När analysen är klar kommer massagestolen att ge dig ett anpassat massageprogram som är skräddarsytt för dig. Det blir faktiskt inte bättre än så. Med Maestro kommer du att få en helt unik massageupplevelse, helt annorlunda än något annat du har upplevt.

Den använder avancerade algoritmer och registrerar kroppens tillstånd varje gång någon sätter sig i stolen. Detta gör att alla i familjen kan ha stor glädje och nytta av denna massagestol. Varje person som använder Maestro-massagestolen kommer att få ett anpassat massageprogram som kommer att ge kroppen exakt det den behöver.

Som att bli masserad av en människa

Ogawa Maestro är så mycket mer än bara en massagestol. Den är utrustad med en helt unik 4D-funktion som ger en perfekt massage. 4D-funktionen drivs av ett AI-kontrollsystem som ger en känsla av att bli masserad av en människa, och inte bara av en maskin. Maestro masserar både dina muskler samtidigt som den stimulerar dina sinnen, vilket för många ger en känsla av total avslappning och lugn.

Denna massagestol är helt unik och verkligen banbrytande. Här hittar du innovativ teknologi med multisensorisk stimulering som är en avancerad teknik som kombinerar tryck, värme och rörelse så att du får en djup och helande massage, inte olikt den du får på en salong.

Det är känt att musik och ljud kan bidra till ökad koncentration och bättre mental hälsa. Maestro massagestol kombinerar massage med binaural musik som sägs hjälpa till att förbättra hjärnaktiviteten. Binaurala ljud är en tredje ljud som uppstår i hjärnan när två ljud med olika frekvenser når öronen. Detta tredje ljud följer hjärnvågorna och kan för många ge en djupare känsla av avslappning, samt förbättrad koncentration.

Automatiska program för avslappning och välbefinnande

Maestro massagestol har hela 23 automatiska program som alla ger en djup och avslappnande massage. Du kan välja mellan de olika programmen, eller låta Maestro massagestol välja och skräddarsy ett program för dig.

Master Choice – Fokuserar främst på nacke och rygg, samt ländrygg och säte. Det här är programmet som ger en snabb känsla av lugn och välbefinnande och passar perfekt efter en lång och ansträngande dag.

Breath Relaxation – Masserar och knådar hela kroppen och fokuserar på nacke, axlar och ländrygg. Breath Relaxtion använder både massagetekniker, knådning och bankning med fokus på axlarna och akupunkturpunkterna i ländryggen.

Al Fatigue Tracker – Är en funktion som registrerar muskeltrötthet och sedan rekommenderar ett lämpligt massageprogram som är speciellt anpassat för dig.

Meta – Simulerar tai chi-rörelser och främjar hjärtfunktionen samtidigt som den kan bidra till att förbättra musklerna och öka flexibiliteten.

Water – Är en funktion som kan ha kiropraktisk effekt där den kan justera ryggraden.

Earth – Simulerar qigongmassage och är utformad för att justera kroppen, sinnet och själen.

Wood – Simulerar tapping och rensar lymfsystemet.

Fire – Är en funktion med bankning och stretching och ska vara effektiv för att avlägsna blockeringar och spänningar, så att kroppen kan frigöra energi.

Sensei – Är en skräddarsydd massage som är utformad för områden som är benägna för smärta och stelhet, som nacke och axlar.

Spine Care – Fokuserar huvudsakligen på övre och nedre rygg och lägger till lämplig knådning och bankning. Här finns fokus på akupressurmassage på ryggen så att hela ryggraden kan sträckas fullt ut.

Yoga Stretch – Det här programmet använder AI-smart rörelse för att utföra knådning, massage och stretching på midjan och ryggen.

Lymfatisk Detox – Stärker lymfsystemets dräneringsfunktion genom massage och kan främja blodcirkulation, avgiftning och förbättra sömnkvaliteten.

Joint Care – Är en massageteknik som är utformad för att vårda leder som knän och vaderna för att förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen.

Sport Recovery – Främjar blodcirkulationen i kroppen och återupplivar musklerna.

Rest – Gnidning av ben och fötter, huvudsakligen med fokus på sulan för att hjälpa till att slappna av i vad- och fotmusklerna.

Centrifugal – Lätt och mild massage som kan hjälpa till att förbereda kroppen för sömn.

Relaxation – Helkroppsmassage med varmeterapi. Designad för att ge dig energi hela dagen.

Centripetal – Lätt och varierad massage för att väcka kroppen, vilket gör dig fulladdad och redo för dagens aktiviteter och uppgifter.

Unna dig äkta lyx i vardagen

Ogawa Maestro är den dyraste modellen, men den är värd varenda krona. Här får du en massagestol som är utvecklad för att anpassa sig till varje enskild användare med en helt innovativ teknologi. När du köper en massagestol online har du 14 dagars full returrätt om stolen inte motsvarar förväntningarna. (Kom ihåg att varan måste vara i samma skick som när du fick den). Detta gör att det är en mycket liten risk att köpa en massagestol online, även när den är dyr.

Med en massagestol behöver du inte spendera tid och pengar på att besöka en salong eftersom du har allt du behöver inomhus. Med den här kan du njuta av skräddarsydd massage precis när det passar dig. Det kan knappt bli bättre än så.

4D-massage
Pekskärm
AI-kontrollsystem
Ljusterapi
Musikterapi med binaurala ljud
Zero Gravity
Zero Space
Känslan av mänskliga händer
Värmeterapi
Lufttrycksmassage
Kroppsskanner
23 Autoprogrammer
3 års garanti
Kostsam
Engelsk röststyrning