Bästatester

Bästa massagestolen för hemmabruk

Bästa massagestolen för hemmabruk

OGAWA Smart ReLuxe har en smart design och ger fantastisk massage och är bäst i test i vår översikt över massagestolar. Oavsett om du vill förebygga skador, lindra smärta eller bara önskar lite skön välbefinnande i ditt eget hem kan denna massagestol hjälpa dig. OGAWA Smart är en mycket intelligent massagestol som kommer med en mängd program för maximal komfort.

Massagestolen har en snygg och modern design med Zero space och Zero Gravity. Det innebär att du inte behöver massor med plats för att kunna placera denna i din bostad.

Ogawa Smart Reluxe kommer i en modern och exklusiv design med stilfulla detaljer. Detta gör att massagestolen fint kan stå framme i vardagsrummet om du önskar det. Den kan också placeras både i ett sovrum eller i hallen om du har lite knappt med plats.

Anpassad massage

Ogawa Smart Reluxe är utrustad med en avancerad 3D-motor som säkerställer djup och effektiv massage av både rygg, nacke och den nedre delen av kroppen. Massagestolen kommer med massagevalsar som arbetar hela vägen från nacken ner till baken, samtidigt som spåret böjer sig så att det enkelt följer formen på din rygg. På så sätt kan massagevalsarna nå alla de punkter på kroppen som behöver massage. Samtidigt har den ett effektivt tryck som ger bästa möjliga målinriktade behandling.

Före varje massage kommer massagestolen att skanna din kropp och anpassa sig exakt till din kropp. Detta gör att stolen fint kan användas av hela familjen, där var och en får sin egen anpassade massage.

Vi vet alla hur det känns att vara trött i fötterna och det kan denna massagestol lyckligtvis göra något åt. Ogawa Smart Reluxe är utrustad med inbyggda framvalsar i fotstödet som ger dig en fantastisk massage genom att målinriktat träffa alla de centrala zonerna under dina fötter. Denna funktion kommer garanterat att ge dig extra avslappning och välbefinnande.

Massage med luftkuddar för hela kroppen

På Smart Reluxe massagestolen är det placerade luftkuddar runt om i stolen som ger en avslappnande kompressionsmassage. Luftkuddarna fylls med luft och släpper ut luften igen i bestämda intervaller. Detta skapar en form av kompression på de olika områdena där de är placerade. Du kan justera intensiteten själv med hjälp av fjärrkontrollen.

Dessutom har massagestolen inbyggda luftkuddar både vid fötterna och vid vaderna. Här får du en behaglig luftmassage som förbättrar blodcirkulationen samtidigt som den kan bidra till att lindra stress och oro.

Behandling med luftmassage kan bidra till att öka blodcirkulationen, lindra ömma muskler och lösa upp spänningar i kroppen, så att du får mindre smärta och mer energi.

Zero Gravity och zero space

Ogawa Smart Reluxe har också en zero gravity-funktion som gör att du får en svävande känsla under behandlingen. Kroppsvikten fördelas jämnt över hela stolen för bästa möjliga komfort. Med zero gravity-positionen kan stolen arbeta aktivt utan att belasta din kropp mer än nödvändigt. Du bestämmer själv om du vill använda zero gravity-funktionen eller inte med hjälp av fjärrkontrollen.

Ogawa Smart Reluxe har också en zero space-funktion som gör att stolen endast behöver 6 cm utrymme bakom sig. På så sätt sparar du plats och kan placera stolen precis där den passar bäst hos dig.

Inbyggda program och funktioner

OGAWA Smart levereras med 6 automatiska massageprogram, bland annat lufttrycksmassage, shiatsumassage, rullmassage och helkroppsmassage. Dessutom är stolen utrustad med kroppsscanner och fotrulle för skön avkoppling för benen. Ogawa Smart kommer även med en egen fjärrkontroll där du kan göra manuella inställningar så att du fullt ut kan styra vilken typ av massage du önskar.

Oavsett vilken typ av massage du önskar är du garanterad att hitta den variant som passar för dig. Du kan välja mellan allt från intensiv och lindrande till en lugn, mild och avslappnande massage. De automatiska programmen är skräddarsydda för att hantera olika önskemål och problemområden som du kanske har i kroppen.

Faktiskt kommer Ogawa Smart att anpassa sig till dig med hela 36 målinriktade akupressurpunkter som kan hjälpa dig att förbättra sömnen, lindra trötta muskler och leder, samt ge dig mer energi.

Shape & Tone

Shape and Tone är ett massageprogram som fokuserar på att lindra trötthet och smärta i olika områden som rygg, midja och ben. Perfekt för dig som är trött efter en lång dag på fötterna.

Avslappning

Detta program kombinerar sex olika massagetekniker och är designat för målinriktad behandling av hela kroppen. Avslappningsprogrammet passar för alla som behöver sänka axlarna i vardagen och gärna med några minuter helt för sig själva.

Nacke & Skuldre

Nacke och skuldrar programmet är det perfekta programmet efter en lång och ansträngande arbetsdag. Här får du skön massage med extra fokus på nacke, skuldror och den övre delen av ryggen.

Thai stretching

Thai stretching programmet ser till att lösa upp stela muskler och kan bidra till att öka flexibiliteten och lindra muskelsmärtor. Här får du en behandling som består av knackningar, knäppningar och lugnande strykningar över kroppen.

Sweet Dreams

Programmet Sweet Dreams är för dig som gärna vill få kroppen att slappna av lite extra innan läggdags. Här får du en lätt och mild massage som är anpassad efter kroppen. Intensiteten är låg så att du ska få så mycket ro som möjligt innan du ska sova.

Senior

Seniorprogrammet kan användas av alla och är speciellt utvecklat för en behaglig och mild massage i kombination med knådning, svensk massage och värmefunktion. Seniorprogrammet använder också lufttrycksmassage för skön välbefinnande och lugn.

Massage i fred och ro precis när det passar dig

Med en massagestol hemma kan du se fram emot att få helkroppsmassage varje dag utan att behöva anstränga dig för att ta dig till en salong. Och om vi ska tro recensionerna av denna stol kan du vara helt säker på att du får precis de behandlingar du önskar.

Trendigt och lyxigt utseende
6 automatiska massagemedel
Perfekt för välbefinnande och smärtlindring
Kan förbättra sömnen
Manuella inställningar
3D-massage
Fotvalsar
Zero-Gravity, Zero-space
Lufttrycksmassage
Shiatsu massaage
Rullemassage
Kropsmassage
Kostsam